Roemer Visscherstraat 20, Alkmaar

Dit royale HERENHUIS is gelegen in de zeer gewilde woonwijk ‘Emmakwartier’ bieden wij u te koop aan! MEER foto’s KLIK HIER!
Op loopafstand van de gezellige oude binnenstad van Alkmaar, in de directe nabijheid van het oudste stadspark van Nederland het Alkmaarderhout park, scholengemeenschappen en diverse winkelgelegenheden.

Indeling:

Begane grond:
Bij binnenkomst heeft u vanuit het tochtportaal toegang tot de ruime hal en vindt u de toiletruimte, bergkast, trapopgang naar de 1e verdieping en toegang tot de living en de (dichte) keuken.
De keuken is voorzien van diverse apparatuur en biedt de mogelijkheid om in de achtertuin te komen. De living bestaat uit een eet- en woonkamergedeelte. Vanuit de living heeft u door middel van openslaande deuren toegang tot de achtertuin.
De ruime tuin is gelegen op het zuidwesten en biedt u tevens een berging en een achterom.

Eerste verdieping:
Overloop welke toegang geeft tot de netjes afgewerkte eerste(!) badkamer die is voorzien van een douche en wastafel en de drie ruim bemeten slaapkamers! Aparte toiletruimte.
Vanuit de achterslaapkamer heeft u toegang tot een heerlijk zonnig dakterras.

Tweede verdieping:
De ruimte op de royale zolderverdieping wordt optimaal benut en kan zodoende als een volwaardige verdieping worden gebruikt! Zo is er op deze verdieping een tweede(!) badkamer, een keukenblok en twee slaapkamers.
Tevens bevindt zich op deze verdieping een kastruimte met CV-combiketel opstelling.

Bijzonderheden:
– betreft een ‘karakteristiek ‘ pand,
– hoge plafonds,
– uniek gelegen plek, nabij centrum en groen,
Punt van Advies: Karakteristiek wonen voor een familie, wonen in combinatie met verhuur of droomt u van uw eigen Bed & Breakfast?

<span>%d</span> bloggers liken dit: