Emmastraat 30 ALKMAAR

Vraagprijs EUR 339.000,- k.k.

Gelegen in het geliefde ‘Emmakwartier’ bieden wij u te koop aan dit ruime appartement op de begane grond met achtertuin.

Op loopafstand van de gezellige oude binnenstad van Alkmaar, in de directe nabijheid van het oudste stadspark van Nederland het Alkmaarderhout park, scholengemeenschappen en diverse winkelgelegenheden.

Indeling:
Bij de entree van het complex ‘Julia Staete’ bevinden zich de intercom, brievenbussen en de lift, als u doorloopt komt u in de gezellige ‘binnentuin’. Hier grenst de entree van de woning aan. Ook de berging bevindt zich hier.

Begane grond:
Entree, aan beide kanten bevindt zich een slaapkamer (8 en 12 m2), meterkast, toilet, badkamer (voorzien van ligbad en enkele wastafel), ruimte voor de CV installatie, hier vindt u ook de witgoedaansluiting. Deze ruimte kan ook gebruikt worden als washok of voorraadkast. Daarna komt u binnen in de ruime woonkamer met aangrenzend de keuken. Bij de keuken is een raam gemaakt welke uitkijkt op de binnenplaats. Hierdoor is meer licht gecreëerd. Naast de woonkamer bevindt zich de derde slaapkamer met uitzicht op de tuin, de tuin is op het zuidoosten gesitueerd.

Bijzonderheden:

– woonoppervlakte ca 100m2,
– actieve VVE maandelijkse kosten EUR 130,51,
– eigen parkeerplaats,
– rustige straat; parkeren op een afgesloten terrein voor eigenaren,
– Punt van Advies: Alles gelijkvloers dus zeer geschikt voor de oudere doelgroep.

MEER INFORMATIE EN FOTO’S

https://new.virres.com/viewerdetails.html?ID=3448

 

<span>%d</span> bloggers liken dit: