NIEUW IN DE VERKOOP: KORTE LANDSTRAAT 28, ALKMAAR

Wij bieden u te koop tegen een scherpe vanafprijs aan deze ‘knusse arbeiderswoning’ in een rustige buurt op loopafstand van de gezellige en fraaie binnenstad van Alkmaar! Op loopafstand van het centrum, in de directe nabijheid van een park, schoolgemeenschappen, NS station en diverse winkelgelegenheden.

Indeling:

Begane grond: entree/hal, meterkast, woonkamer voorzien van vloerverwarming, vaste trap naar de eerste verdieping, aangebouwde woonkeuken, keuken is recentelijk vernieuwd en is voorzien van diverse inbouwapparatuur. Bergruimte met opstelling CV-ketel (jaar 2017). Toegang tot een bijkeuken met toilet, en stadstuintje op het noorden met een ruime berging en een achterom.

Eerste verdieping: overloop, twee slaapkamers waarvan 1 kamer met een extra bergruimte opstelling witgoedaansluiting en toegang tot een vliering, badkamer met een 2e toilet, bad, douche en wastafel. Bergzolder: geheel bevloerde bergzolder, bereikbaar via een vlizotrap.

Bijzonderheden:
– betreft een vanafprijs,
– betonnen ondervloer begane grond,
– oplevering in overleg,
– Zeker een bezichtiging waard!

Kenmerken

VANAF VRAAGPRIJS: EUR 250.000,- kosten koper

Perceel oppervlakte 101m2; Woonoppervlakte; ca 91m2; Bouwjaar omstreeks 1900-1910;

https://new.virres.com/viewerdetails.html?ID=3728

Schakel direct uw eigen aankoopmakelaar in. Uw aankoopmakelaar komt op voor úw belang en bespaart u tijd, geld en zorgen!

<span>%d</span> bloggers liken dit: