Nic. Beetsweg 43 HEILOO

Wij bieden u te koop aan, tegen een vanaf vraagprijs, deze karakteristieke jaren 30-woning die u de mogelijkheid biedt gelijkvloers te wonen, met achterin de tuin een sfeervol en solide tuinhuis dat goed gebruikt kan worden als kantoor, atelier en/of praktijkruimte.
De ligging van de woning is ideaal: gelegen in een rustige, prettige woonwijk in de directe omgeving van winkels, scholen, het Heilooërbos en op fietsafstand van duinen, zee en strand. De ruime en zeer diepe zonnige en volledig ingerichte, zorgvuldig onderhouden achtertuin met kleine boomgaard, moestuin en vijver maakt het plaatje compleet!

Indeling:

Begane grond: Entree/hal, meterkast, trapopgang naar de eerste verdieping. Sfeervolle, lichte woonkamer voorzien van erker, eikenhouten vloer, houtkachel en een hoog balkenplafond. Via de keuken, voorzien van diverse inbouwapparatuur is er toegang tot een bijkeuken met opstelling witgoed aansluiting/ CV opstelling en de eerste badkamer met inloopdouche, toilet en wastafel.
Aan de achterzijde van de woning is een ruime tuinkamer/slaapkamer met openslaande deuren naar de diepe achtertuin op het westen, die ook bereikbaar is vanuit de bijkeuken en via de poort. Achterin de fraai aangelegde tuin is een ruim tuinhuis gecreëerd, dat geheel geïsoleerd is en voorzien is van stromend water, internet, houtkachel en airconditioning. Voor de tuin zelf is een grondwaterbron aanwezig voor automatische beregening. Aan de voorzijde van het tuinhuis ligt een grote vlonder die over vijver en tuin richting woonhuis uitkijkt. Naast het tuinhuis is een kleine orangerie voor de teelt van tomaten of komkommer en opslag van niet-winterharde kuipplanten.

Eerste verdieping: Overloop, twee (slaap-)kamers, voorzien van eikenhouten vloer, een inloopkast en de tweede ruime badkamer voorzien van bad, wastafel en een tweede toilet.

Bergzolder: Via een vlizotrap toegang tot de ruime, grotendeels geïsoleerde bergzolder.

Bijzonderheden:
– betreft een vanafprijs!
– ideaal om te werken aan huis;
– gelijkvloers wonen;
– ruim opgezette woning;
– kindvriendelijke omgeving;
– de huidige bewoners hebben de energiezuinigheid geoptimaliseerd met o.a. gevelisolatie en zonnepanelen;
– tuin en tuinhuis bereikbaar via achterom;
– Punt van Advies: Plan vandaag nog een bezichtiging in! Zie ook de VR tour!

Meer informatie:  KLIK HIER

<span>%d</span> bloggers liken dit: