Nieuw in de verkoop! Mient 109 Castricum

Wij bieden te koop aan, tegen een scherpe vanaf vraagprijs, deze ruime 2-onder-1 kap woning met maar liefs 5 slaapkamers gelegen te Castricum! De ligging van de woning is ideaal te noemen, namelijk centraal gelegen van diverse faciliteiten en omgeven door gevarieerde woningen. Op steenworp afstand vindt u het treinstation, centrum van Castricum, winkels, scholen en diverse sportgelegenheden en op loopafstand (!) van de duinen en op fietsafstand van zee en strand! Een vrij uitzicht aan de voorzijde over ‘de Zanderij’ maakt dit het plaatje compleet.

Indeling

Begane grond: Entree/hal, toiletruimte, meterkast, vestibule met de trapopgang naar de eerste verdieping, ruime en lichte woonkamer welk voorzien is van een houten vloer en een openhaard. Open keuken is eenvoudig maar voorzien van diverse (inbouw)apparatuur. Vanuit de keuken toegang tot een extra bergruimte met een (wijn) kelder. Vanuit de woonkamer/keuken heb je door middel van o.a. openslaande deuren toegang tot de achtertuin (ca 60m2). Ondanks dat de achtertuin op het oosten is gesitueerd kunt u nagenoeg gehele dag genieten van het zonnetje. Verder een berging en een ‘achterom’.

Eerste verdieping: overloop, drie slaapkamers, de achtergelegen slaapkamer toegang tot de badkamer welke is voorzien van een inloopdouche en wastafel. Verder toegang tot een balkon.

Tweede verdieping: Bereikbaar via een vaste trap, voorzolder met de witgoedaansluiting, wastafel en opstelling CV-ketel, op deze verdieping bevinden zich ook twee volwaardige (slaap)kamers en een extra (berg)vliering.

VANAF VRAAGPRIJS: EUR 375.000,-

Woonoppervlakte:  124m2

Perceeloppervlakte: 160m2

Bijzonderheden:
– oplevering in overleg,
– betreft een vanafprijs,
– ideaal voor een groot gezin,
– gedeeltelijk dubbelglas,
– Punt van Advies: Bezichtig deze woning en u zult echt versteld staan van de ruimte en de mogelijkheden.

meer foto’s: KLIK HIER

Interesse in dit huis?
Schakel direct je eigen aankoopmakelaar in! Jouw aankoopmakelaar komt op voor je belang en bespaart je tijd, geld en zorgen!

<span>%d</span> bloggers liken dit: