Alleenstaande opgelet!

Gelegen aan het centrum van Alkmaar bevindt zich dit twee-kamer-appartement. Verder in de directe nabijheid van opstapplaatsen voor het openbaar vervoer, uitvalswegen naar de ring van Alkmaar, sportaccommodatie en op loopafstand van diverse supermarkten, restaurants en terrassen. Kleinschalig appartementencomplex met goede Vereniging Van Eigenaren. In de servicekosten zijn inbegrepen: voorschot water, en schoonmaakkosten pand en algemeen elektra.

Indeling:
Begane grond: centrale entree met intercom met opstelling opstelling brievenbussen. De hal geeft toegang tot de gezamenlijke opbergruimte, bergingen, lift en het trappenhuis.

begane grond: entree, hal, slaapkamer, badkamer met wastafel, opstelling witgoedaansluiting en boiler, toiletruimte, verder toegang tot de woonkamer met keuken voorzien van diverse apparatuur en toegang tot het zonnige balkon welk op het zuiden is georiënteerd.

Bijzonderheden:
– de woning is bestemd voor een 1-persoons huishouden,
– gelegen in een coöperatieve woonvereniging,
– oplevering in overleg,
– Bij eventuele acceptatie is dit onder voorbehoud van toestemming VVE.

Het lidmaatschapsrecht coöperatie
De coöperatie is een vereniging met een bepaald doel. Het doel van een coöperatie is meestal de exploitatie van een flatgebouw. De vereniging is eigenaresse van de grond en de opstal en de leden van die vereniging hebben het (uitsluitend) recht een bepaalde flat te gebruiken. Eigenlijk wordt er dus geen onroerende zaak verkocht, maar een lidmaatschapsrecht van een vereniging.

Vraagprijs: EUR 117.500,- k.k.

Woonoppervlakte: ca 36m2

 

 

<span>%d</span> bloggers liken dit: