DORPSSTRAAT 30, OTERLEEK

Unieke kans om comfortabel te wonen in deze vrijstaande woning te Oterleek. De toekomstige kopers van de locatie kunnen genieten van een prachtige keuken, moderne woonkamer, drie ruime slaapkamers en een ruime tuin op het noordwesten. Het betreft een ruime woning aan het dorpsstraat 30 gelegen in binnen handbereik van diverse faciliteiten.
Zonder directe achterburen is het prima vertoeven in de achtertuin en kunt u genieten van het vrije uitzicht over de weilanden.

Omschrijving:
Begane grond: Entree/ hal, toiletruimte, vaste trap naar de eerste verdieping, ruime woonkamer, moderne open woonkeuken met eiland en voorzien van diverse inbouwapparatuur. Vanuit de keuken toegang tot de bijkeuken met opstelling CV-ketel en witgoedaansluiting met toegang naar achterzijde.

Eerste verdieping: Ruime overloop, drie ruime slaapkamers waarvan een met een ruime inloopkast en een bad(ruimte), toiletruimte en badkamer.

Bijgebouw: Bent u op zoek naar een praktijk- kantoorruimte en/of altelier aan huis dan is dit uw kans! Een zelfstandige bijgebouw met entree met opstelling CV ketel, vaste trap naar een eerste verdieiping, ruimte woon-praktijkgedeelte, badkamer met toilet en douche.

Bijzonderheden:
– ideale woon-werkruimte,
– prima te gebruiken als aanleunwoning
– aanvaarding in overleg,
Punt van advies: Zeker een bezichtiging waard!

Vraagprijs EUR 595.000,- k.k.

nieuwsgierig?:

https://new.virres.com/viewerdetails.html?ID=7053

Deze diashow vereist JavaScript.

Written by Wiesell Makelaardij

Mijn naam is Randy Wiesell geboren op 3 oktober 1980. Sinds januari 2009 een eigen makelaarskantoor in Alkmaar. Gevestigd op de Bierkade 4.
%d bloggers liken dit: