NIEUW! J.W. van der noordaatuin 20 Heerhugowaard

Op zoek naar een ruime en comfortabele woning met een voor- en achtertuin? Riant geschakeld eindwoning gelegen in een kindvriendelijke wijk van Heerhugowaard. Deze woning ligt in de ruim opgezette woonwijk.

De woning bevindt zich op korte afstand van uitvalswegen en diverse scholen, op fietsafstand van winkelcentrum ‘Middenwaard’ en het NS-treinstation. Parkeergelegenheid voor de deur. Er zijn vier slaapkamers, dus ideaal voor gezinnen die een ruim huis zoeken.

Indeling:

Begane grond: entree, hal, meterkast, toiletruimte, open keuken voorzien van diverse inbouwapparatuur, tuingerichte woonkamer welk toegang geeft tot de achtertuin (noordwesten), aansluitend een vrijstaande berging. Verder vanuit de woonkamer door middel van een vaste trap toegang tot de eerste verdieping.

Eerste verdieping: Ruime overloop, vier(!) slaapkamers. Een badkamer met een inloopdouche, tweede toilet en wastafel en een bergkast met witgoedopstelling.

Tweede verdieping: Via een vaste trap bereikt u de tweede verdieping, ruime open bergzolder.

Bijzonderheden:
– betreft een vanaf vraagprijs,
– aanvaarding in overleg,
– extra ruime berging,
– stadsverwarming,
– ruime woning, van alle gemakken voorzien,
– volledig geïsoleerd,
– Punt van Advies: ideale woning voor (groot) gezin.

Vraagprijs bieden vanaf: EUR 225.000,- k.k.

Woonoppervlakte ca 105m2

Perceeloppervlakte 144m2

 

 

<span>%d</span> bloggers liken dit: