NIEUW IN DE VERKOOP: VLIETWAARD 340 te ALKMAAR

Wij bieden u te koop aan deze op een uitstekende locatie gelegen eengezinswoning met maar liefst 5 slaapkamers en gelegen op 149m2 eigen grond. Deze eengezinswoning is ideaal gelegen t.o.v. het centrum Alkmaar, winkelcentra én het NS-station- Alkmaar-Noord is op loopafstand. Tevens is er een parkeerplaats op eigen terrein.

Indeling
Begane grond: entree, hal, meterkast, toilet, ruime woonkamer met een open trap, keuken welk voorzien is van diverse inbouwapparatuur zoals koel-/vrieskast, vaatwasser, 4 pits gas kookstel,en een vaatwasser , vanuit de keuken toegang tot een aparte berging en de achtertuin. De achtertuin is gesitueerd op het noordwesten. Via een open trap toegang tot de eerste verdieping.

Eerste verdieping: overloop, drie slaapkamers respectievelijk 12m2, 13m2 en 8m2, verder een badkamer met opstelling voor de witgoedaansluiting, tweede toilet, douche en een wastafel.

Tweede verdieping: ruime voorzolder met aan weerszijde een bergruimte waarvan een met opstelling CV ketel, verder twee ruime slaapkamers.

Bijzonderheden:
– gedeeltelijk kunststof kozijnen
– nabij centrum en uitvalswegen
– aanvaarding in overleg.
– Punt van Advies: Laat u verassen tijdens een bezichtiging! Ideaal voor grote gezinnen.

Vraagprijs: EUR 250.000,- kosten koper

<span>%d</span> bloggers liken dit: