WOW! Nieuw in de verkoop! AMER 13 te Heerhugowaard

AMER 13m Heerhugowaard

Geen zin om te klussen? Dan is dit misschien wel uw droomhuis! De woning is door de eigenaar goed onder handen genomen en niets is aan toeval overgelaten, van een vensterbank tot een nieuwe vloer. Verder is de woning voorzien van een nieuwe luxe keuken en badkamer.

Deze ruime eengezinswoning met vier slaapkamers, in een autoluw gebied, is gelegen in Heerhugowaard en bieden wij u te koop aan. Bent u op zoek naar een ruime eengezinswoning in een kindvriendelijke omgeving, maak dan vandaag nog een afspraak met een van onze makelaars. De woning bevindt zich in de directe nabijheid van uitvalswegen, een kinderspeelplaats, supermarkt, diverse scholengemeenschappen, winkelcentrum ‘Middenwaard’ en het NS-trein station Heerhugowaard.

Indeling:
Begane grond: entree, hal, meterkast, woonkamer, half open moderne keuken voorzien van diverse inbouwapparatuur, tussenhal met een vaste trap naar eerste verdieping en toiletruimte. Vanuit de lichte woonkamer heeft u toegang tot de ruime achtertuin welke is gelegen op het zuidoosten.

Eerste verdieping: overloop, ruime badkamer met een ligbad, douche en een tweede toilet en drie slaapkamers

Tweede verdieping: Bereikbaar door middel van een vaste trap, voorzolder met opstelling CV ketel (huur) en witgoedaansluiting

Bijzonderheden:

– betreft een vanafprijs
– geheel gemoderniseerd,
– autoluwe voorzijde,
– gelegen in een gewilde en rustige woonwijk en aan de voorzijde grenzend aan een speeltuintje,
– Punt van Advies: op zoek naar ruimte dan is deze woning zeker een bezichtiging waard!

Vraagprijs EUR 200.000,- kosten koper

woonoppervlakte ca 100m2

Perceeloppervlakte 115m2

Interesse in dit huis? Schakel direct uw eigen aankoopmakelaar in.
Uw aankoopmakelaar komt op voor úw belang en bespaart u tijd, geld en zorgen.

<span>%d</span> bloggers liken dit: