WELKOM (T)HUIS G.A. Holzmüller-Teengsstraat 51, 1827 PJ ALKMAAR

Op zoek naar een geen doorsnee rijtjes woning? Dan is dit uw aankoopkans en laat u dan ook verrassen tijdens een bezichtiging met een van onze makelaars.

Want achter deze relatieve kleine voorgevel, schuilt een enorm hoeveelheid woongenot met ca 106m2 woonoppervlakte, ruime achtertuin op het westen,3 slaapkamers met de mogelijkheid 4 te maken en daarnaast autoluw voorzijde maakt dit het plaatje compleet en is gelegen in het kindvriendelijke Daalmeer Noord

Indeling:

Begane grond: Entree, meterkast, hal, toiletruimte, ruime woonkamer , half open keuken (voorzien van diverse inbouwapparatuur waaronder een combi-magnetron, vaatwasser, afzuigkap en koelkast en vriezer. Via de woonkamer toegang tot een zeer ruime achtertuin, welk op het westen is gesitueerd, waardoor u lekker van het avondzonnetje kunt genieten. Verder aan de achterzijde een berging.

Eerste verdieping: Via een vaste trap bereikt u de eerste verdieping. Op deze verdieping bevinden zich de overloop, twee (voorheen drie) ruime slaapkamers waarvan 1 slaapkamer gecombineerd is en een badkamer voorzien van douche, toilet en wastafel.

Tweede verdieping: Via een vaste bereikt u de tweede verdieping, voorzolder met witgoedaansluiting bergruimte met opstelling CV-ketel en een zeer ruime slaapkamer.

Bijzonderheden:
– betreft een vanafprijs,
– ideaal voor grote gezinnen,
– autoluw voorpleintje,
– kindvriendelijk,
– oplevering in overleg.

Interesse in dit huis? Schakel direct uw eigen aankoopmakelaar in.
Uw aankoopmakelaar komt op voor úw belang

 

Vraagprijs vanaf EUR  225.000,- kosten koper

Woonoppervlakte: ca 106m2

perceeloppervlakte: 101m2 Eigen grond!

<span>%d</span> bloggers liken dit: