NIEUW EGGESTRAAT 44 te ALKMAAR

Ideaal voor starters!

Deze drie-kamer-maisonette is gelegen in een nette woonwijk in Alkmaar-Noord en bieden wij u te koop aan tegen een vanafprijs. De woning is verdeeld over twee verdiepingen en dien nog wel afgewerkt te worden. Op loopafstand van winkelcentrum ‘De Mare’, uitvalswegen en diverse sportaccomodaties. Het gezellige oude centrum van Alkmaar is op fietsafstand. Kortom, een buitenkans om betaalbaar te wonen op een toplocatie met allerlei faciliteiten op loopafstand!

Eerste verdieping
Entree van de woning is gelegen op de eerste verdieping, u komt binnen in de hal, meterkast, eenvoudige badkamer waar zich de witgoedaansluiting bevindt, ruime slaapkamer, als je doorloopt komt u binnen in de woonkamer met open keuken. Via de woonkamer ook toegang tot een klein balkon gelegen op het noordoosten.

Tweede verdieping
Met de trap gaat u naar boven, hier bevinden een voorkamer en een slaapkamer.

Berging: Aan de voorkant van het gebouw zit de berging behorende bij het appartement. Deze is alleen buitenom te bereiken en voorzien van elektra.

Bijzonderheden:
– betreft een vanafprijs,
– voldoende parkeergelegenheid,
– oplevering in overleg,
– Punt van Advies: Ideaal voor starters! Zeker een bezichtiging waard!

Vraagprijs EUR 150.000,- k.k.

<span>%d</span> bloggers liken dit: