Breaking news! DUINHOF TE CALLANTSOOG

Fantastisch nieuwbouwproject aan de Duinhof te Callantsoog.
Het betreft 7 woningen waarvan 6 twee-onder-1-kapwoning en 1 vrijstaande woning die medio 2019 worden opgeleverd en u kunt vanaf nu inschrijven via (info@wiesell.nl)! Zeer geschikt voor jonge gezinnen, senioren of mensen met een beroep aan huis. Wie wil er nou niet wonen aan de schoonste kust van Nederland met de meeste zonuren?

Callantsoog is een van de leukste badplaatsen van Noord-Holland, heerlijk aan zee en in het bezit van misschien wel het mooiste strand van Nederland, prachtig schoon, breed en kilometers lang. Voorzieningen zijn er in de badplaats volop. Zo moet u denken aan een Albert Heijn, Blokker, DA drogist, warme bakker, ambachtelijke slager, basisschool, gezellige cafés, restaurants, verschillende strandpaviljoens en sportclubs. Bovendien is Callantsoog gelegen in een natuurrijk gebied met heide, bos, weilanden, bollenvelden en het bekende natuurgebied Zwanenwater. Bovendien gelegen in de buurt van het gezellige Schagen en de stad Alkmaar. Wanneer u hier woont waant u zich altijd op vakantie.

De 2 onder 1 kap woningen worden aangeboden vanaf een koopsom vanaf 265.000,- V.O.N. (vrij op naam)

Omschrijving:

Indeling: aan de voorzijde van de woning komt u binnen en in de hal treft u de separate toilet. Via de hal loopt u de woonkamer in met aan de achterzijde een open keuken van ca.23m2. Tevens is er een voorraadkast aanwezig bij de keuken. Op deze begane grond treft u een achterkamer van ca.13 m2 aan welke u voor diverse doeleinden kunt gebruiken zoals o.a. atelier, slaapkamer, werkruimte of als eetkamer. Het is geheel aan u. Aan de achterzijde heeft u een heerlijk beschut terras van ca.15 m2 waar u fijn kunt genieten van de zon. Via de extra kamer kunt u de badkamer van de begane grond bereiken voorzien van wastafel, douche en toilet. Daarmee is deze woning ook uitermate geschikt voor senioren.

Op de eerste verdieping is het mogelijk door het laten plaatsen van een dakkapel om 1 of 2 slaapkamers te creëren. Zelfs een tweede kleine badkamer ligt in de mogelijkheid.

De muren en vloeren zullen voor nu stoffering gereed en dus nog niet afgewerkt worden opgeleverd. Parkeren kan op het eigen terrein.

Heeft u interesse en wilt u in aanmerking komen voor deze bijzonder nieuwbouwwoning, dan nodigen wij u graag uit voor een gesprek om eventueel een optie te nemen op één van de 6 (levensloop bestendige) woningen.

Schrijf u nu in en ontvang binnenkort meer informatie!

Plattegronden twee-onder-een-kapwoning:

 

 

%d bloggers liken dit: