STARTERSWONING! Piet heinstraat 39, Den Helder

Gelegen in kindvriendelijke buurt aan het centrum van Den Helder bieden wij u te koop een eengezinswoning met drie slaapkamers. In de directe nabijheid van scholen, winkelcentrum, NS treinstation, op fietsafstand van het strand, duinen en op loopafstand van het centrum van Den Helder.

Indeling:
Begane grond: entree, hal, meterkast, woonkamer half open keuken voorzien van diverse inbouwapparatuur waaronder een vaatwasser, combi- magnetron, koel- en vrieskast , bijkeuken met een badkamer voorzien van een douche en wastafel en een aparte toiletruimte. Vanuit de bijkeuken heeft U toegang door middel van een achterdeur, tot de achtertuin. Via de tuin betreedt u ook de berging/schuur met opstelling witgoedaansluiting en CV-ketel.

Eerste verdieping: vaste trap naar de eerste verdieping, overloop, drie ruime slaapkamers.

Bijzonderheden:
– oplevering in overleg,
– ruime en comfortabele woning,
– rustige straat met alleen bestemmingsverkeer,
– Punt van Advies: Ideale starterswoning!

Vraagprijs EUR 105.000,- kosten koper

woonoppervlakte: ca 80 m2

Perceeloppervlakte: 84m2

%d bloggers liken dit: