NIEUW! Keizerfazant 20 Heerhugowaard

WONING MET KARAKTER!

Bent u op zoek naar luxe, ruimte en comfort? Wilt u wonen in een prachtige omgeving gelegen aan het water, het stadscentrum “Middenwaard” op een steenworp afstand? Deze vrijstaande herenhuis villa – is gelegen in het Noord Hollandse stad Heerhugowaard.

Deze woning biedt u een enorme hoeveelheid ruimte op de begane grond, de verdiepingen en in de achtertuin. Uiteraard is er voldoende parkeergelegenheid op eigen terrein. In de directe nabijheid zijn scholen en het winkelcentrum en supermarkt te vinden. U bent vanuit uw woning op fietsafstand van het strand, de duinen en de stadscentra Heerhugowaard en Alkmaar.

Indeling:
Begane grond: Zeer ruime entree, hal, toiletruimte, toegang tot de wasruimte met opstelling CV-ketel, riante en lichte woonkamer, voorzien van massief houten vloer en een (gas)openhaard. De grote achtertuin is bereikbaar via openslaande deuren, waarbij u ‘buiten naar binnen gevoel haalt’. De prachtige woonkeuken is voorzien een gietvloer en diverse inbouwapparatuur. Vermeldenswaardig zijn de vaatwasser, combi magnetron, aparte oven, inbouw koel- en vrieskast.

Eerste verdieping:
Via een vaste trap bereikt u de eerste verdieping. Hier bevinden zich de overloop, separaat toiletruimte, een luxe badkamers met inloopdouche, ligbad en dubbele wastafel, drie riante slaapkamers.

Tweede verdieping:
Via een vaste trap komt u op de tweede verdieping met een overloop. Ook op deze verdieping bevinden zich twee ruime slaapkamers.

Tuin:
Ook hier is niets aan het toeval overgelaten. De nauwe verbondenheid van de woning met de tuin voorzien van twee bergingen en gelegen aan het water zorgt voor een uniek karakter.

Bijzonderheden:
– betreft een vanafprijs,
– zeer ruime woning met prachtige ligging,
– volledig geïsoleerd,
– oplevering en overdracht in overleg
– Punt van Advies; check ook de virtuele tour

Vanafprijs: EUR 475.000,- kosten koper

KLIK HIER VOOR MEER FOTO’S EN VIRTUELE TOUR

%d bloggers liken dit: