NIEUW! STARTERSAPPARTEMENT AAN HET CENTRUM VAN ALKMAAR

BINNENKORT MEER FOTO’S!

Gelegen aan het centrum van Alkmaar bevindt zich dit twee-(voorheen 3)kamer-appartement. Verder in de directe nabijheid van opstapplaatsen voor het openbaar vervoer, uitvalswegen naar de ring van Alkmaar, sportaccommodatie en op loopafstand van diverse supermarkten, restaurants en terrassen. Kleinschalig appartementencomplex met goede Vereniging Van Eigenaren. In de servicekosten zijn inbegrepen: voorschot water, en schoonmaakkosten pand en algemeen elektra.

Indeling:
Begane grond: centrale entree met intercom met opstelling opstelling brievenbussen. De hal geeft toegang tot de gezamenlijke opbergruimte, bergingen en het trappenhuis.

Vierde woonlaag: entree, hal, vanuit de hal toegang tot een slaapkamer, toiletruimte, bergkast, de ruime woonkamer en de keuken voorzien van opbouwapparatuur, opstelling CV-ketel en wasmachineaanlsuiting. Vanuit de woonkamer toegang tot de badkamer voorzien van een inloopdouche en wastafel. Zonnige balkon welk op het westen is georienteerd.

Bijzonderheden:
– betreft een vanafprijs,
– recentelijk van binnen opgeknapt,
– servicekosten zijn 106,21 per maand,
– complex is gelegen op erfpacht,
– oplevering in overleg,
– Punt van advies: kunt u niet wachten op de foto’s? Plan vandaag nog een bezichtiging in.

VANAF VRAAGPRIJS: EUR 150.000,- KOSTEN KOPER

%d bloggers liken dit: