NIEUW IN DE VERKOOP! STARTERS OPGELET?! Drebbelstraat 7 te ALKMAAR

IMG_7824

WEES ALS EERSTE ERBIJ EN PLAN SNEL EEN BEZICHTIGING IN!

BINNENKORT MEER FOTO’S!

Wij bieden u te koop tegen een scherpe vanafprijs aan deze ‘knusse arbeiderswoning’ in een rustige buurt maar op een steenworp afstand van centraal station en de gezellige en fraaie binnenstad van Alkmaar!
Op loopafstand van het centrum, schoolgemeenschappen, NS station en diverse winkelgelegenheden.

Indeling:

Begane grond: entree/hal, meterkast, vaste trap naar de eerste verdieping. Hal biedt toegang tot een badkamer met bad, wastafel en een toilet en tot de sfeervolle en knusse woonkamer voorzien van een houten vloer en een houtkachel, (woon)keuken met diverse inbouwapparatuur. Vanuit de keuken toegang tot een bijkeuken met opstelling witgoedaansluiting.

Eerste verdieping: overloop, vier (slaap)kamers waarvan 2 kamers toegang hebben tot het dakterras (ca12m2) welk op het zuidwesten is gesitueerd. Bergkast met opstelling CV ketel en een tweede toiletruimte.

Bijzonderheden:
– betreft een vanafprijs,
– straat is recentelijk geheel opnieuw bestraat,
– rustige buurt,
– ideaal gelegen,
– oplevering in overleg,
– Zeker een bezichtiging waard!

VRAAGPRIJS: EUR 225.000,- kosten koper

Woonoppervlakte: ca90m2

Perceeloppervlakte: 59m2

Interesse in dit huis?
Schakel direct uw eigen aankoopmakelaar in. Uw aankoopmakelaar komt op voor úw belang en bespaart u tijd, geld en zorgen!

%d bloggers liken dit: