Nieuw in de verkoop! Bergerweg 24 te ALKMAAR

Wij bieden u te koop aan deze bijzondere woning gelegen nabij het centrum van Alkmaar. De ligging is perfect te noemen. U bent zo in het bruisende centrum van Alkmaar en op loopafstand van het NS-station, uitvalswegen naar A9 en andere voorzieningen, o.a. winkels en restaurants. Deze woning is in de afgelopen jaren geheel gemoderniseerd en vrijwel alles is nieuw. Laat u verrassen tijdens een bezichtiging!

VR BEZICHTIGING: KLIK HIER

Indeling;
Begane grond: entree, meterkast, ruime woonkamer voorzien van plavuizen, toiletruimte met witgoedaansluiting, badkamer, bergruimte met de Cv-ketel, halfopen keuken voorzien van diverse inbouwapparatuur, op de begane grond is een extra (slaap)kamer gerealiseerd welk toegang geeft tot de achtertuin. De achtertuin is gelegen op het noordoosten. Hier bevind zich tevens een berging (13m2) met een deur naar de steeg achter de woning.

Eerste verdieping: hal, links de deur en toegang naar de keuken, aparte bergruimte met aansluiting witgoed. Verder op deze verdieping een kamer met toegang tot het balkon aan de voorzijde (hier kan een slaapkamer gerealiseerd worden). Badkamer voorzien van douche en wastafel, een separaat toilet en vaste trap naar de tweede verdieping.

Tweede verdieping: ruime zolder, welk nu gebruikt wordt als slaapkamer. Door de luiken aan de zijkant is er nog meer opslagruimte gecreëerd.

Bijzonderheden:
– volledig geïsoleerd en voorzien van HR++ glas,
– Voorzien van 8 zonnepanelen,
– geschikt als belegging omdat er de mogelijkheid is om er 2 appartementen van te maken,

– Punt van Advies: woning met veel mogelijkheden, misschien de droom van een B&B verwezenlijken?

VRAAGPRIJS 350.000,- kosten koper

Woonoppervlakte: 123m2

Eigen perceel: 121m2

%d bloggers liken dit: