NIEUW in de verkoop! KOMPASWEG 60 te ALKMAAR

Bent u op zoek naar ruimte en comfort? Wilt u wonen in een kindvriendelijke omgeving met de duinen, het strand en het stadscentrum op een fietsafstand? Deze HOEKWONING- met GARAGE – is gelegen in ALKMAAR noord.

Deze ruime eengezinswoning met vijf slaapkamers biedt u een enorme hoeveelheid ruimte op de begane grond, de verdieping(en) en in de achtertuin welk op het westen is gesitueerd. Met een brede zijtuin en in totaal gelegen op 286m2 eigen grond, maakt dit het plaatje compleet. Uiteraard is er voldoende parkeergelegenheid op eigen terrein en in eigen GARAGE. In de directe nabijheid zijn scholen en het winkelcentrum de mare te vinden. U bent vanuit uw woning op fietsafstand van het strand, bos, de duinen en de stadscentra van Alkmaar.

Indeling:
Begane grond: entree, hal, toiletruimte, riante en lichte woonkamer met erker. Een ruime keuken met diverse inbouwapparatuur. Vanuit de woonkeuken heeft men toegang door middel van openslaande deuren tot de achtertuin waarbij ook de garage vanuit de tuin te bereiken is. Garage is aangebouwd.

Eerste verdieping: via een vaste trap bereikt u de eerste verdieping. Hier bevinden zich de overloop, drie ruime slaapkamers (een van de kamers bevind zich boven de garage) en een badkamer voorzien van een bad, douche, tweede toilet en wastafel.

Tweede verdieping: zeer ruime(!) zolder. Voorzolder met opstelling CV-ketel en twee slaapkamers

Bijzonderheden:
– zeer ruime woning met prachtige ligging,
– volledig geïsoleerd,
– oplevering en overdracht in overleg,
– Punt van Advies; Grote gezinnen!

Bieden vanaf EUR 300.000,- kosten koper

Interesse in dit huis? Schakel direct uw eigen aankoopmakelaar in.
Uw aankoopmakelaar komt op voor úw belang en bespaart u tijd, geld en zorgen!

<span>%d</span> bloggers liken dit: