RUIM , RUIMER HET RUIMST! Nieuw in de verkoop Abelenlaan 31 te Oudorp

RUIM, RUIMER HET RUIMST!

Gelegen in Oudorp (NH), vlakbij het natuurgebied de Oudorperhout, bieden wij u deze zeer ruime eengezinswoning aan met maar liefst 5 slaapkamers en met de mogelijkheid tot het kopen van een garage. In de directe nabijheid van scholen, supermarkt, winkelcentra en op fietsafstand van het centrum van Alkmaar, strand en duinen! U zult versteld staan van de ruimte, zowel op de begane grond als op de verdiepingen. Voldoende parkeergelegenheid voor de deur en u kunt natuurlijk ook gebruik maken van de (optionele) garage.

Indeling:

Begane grond:

Entree, meterkast, hal, toiletruimte, lichte en ruime woonkamer, open keuken voorzien van diverse in- en opbouwapparatuur. Vanuit de keuken heeft u toegang tot de bijkeuken met witgoedaansluiting en tot de zeer ruime achtertuin met een berging/schuur. Ondanks dat de tuin op het noorden is gesitueerd, kunt u hier de hele dag genieten van het zonnetje.

Eerste verdieping:

Vaste trap naar de eerste verdieping, overloop, twee slaapkamers aan de voorzijde (voorheen 1 slaapkamer, eenvoudig terug te realiseren) en een derde ruime achterslaapkamer, badkamer met een wastafel, toilet, ligbad.

Tweede verdieping:

Vaste trap naar de tweede verdieping, ruime overloop en toegang tot de ruime zolder, twee ruime slaapkamers waarvan een toegang biedt tot een dakterras welk op het zuiden is gelegen, badkamer (twee!) met wastafel en inloopdouche en een bergruimte met opstelling CV ketel.

Zolder: ruime bergzolder!

Bijzonderheden:

– betreft hier een vanaf prijs,
– gedeeltelijk kunststof kozijnen,
– woning dient op sommige punten gemoderniseerd te worden,
– houten kozijnen dienen vervangen te worden (!),
– mogelijkheid om separaat een garagebox bij te kopen,
– rustige straat met alleen bestemmingsverkeer,
– Punt van Advies: Bezichtig deze woning en u zult echt versteld staan van de ruimte en de mogelijkheden, wonen in de rust van het dorp, op steenworp afstand van alle voorzieningen.

Vraagprijs vanaf: EUR 325.000,- kosten koper

Woonoppervlakte: ca 140m2

Perceeloppervlakte: 177m2

 

<span>%d</span> bloggers liken dit: