Nieuw in de verkoop gelijkvloers appartement: Wendelaar 128, 1814 GS Alkmaar

U wilt een woning zonder zorgen, gelijkvloers wonen aan het centrum van Alkmaar. Dan is dit uw kans.  Wij bieden u te koop aan dit GELIJKVLOERS – DRIE- KAMER – appartement aan de rand van het centrum van Alkmaar.

Het appartement bevindt zich in een kindvriendelijke woonwijk van Alkmaar Zuid en in de directe nabijheid van scholen, supermarkt Albert Heijn XL en op fietsafstand van het centrum van Alkmaar, strand en duinen! De ruime en goed onderhouden appartement heeft een vrij uitzicht aan de voorzijde.
Eigen inpandige parkeerplaats en berging.

Begane grond:
Gezamenlijke entree, (video-)intercominstallatie, lift, trappenhuis, via souterrain ingang naar besloten parkeergarage met eigen parkeerplaats en een ruim inpandige berging. Begane grond:

Tweede woonlaag: Entree, zeer ruime hal. Vanuit deze hal toegang tot twee slaapkamers, een badkamer en toiletruimte. Badkamer met een inloopdouche, ligbad, 2e toilet en wastafel. Vanuit de hal betreedt u ook de ruime woonkamer met een open keuken en door middel van een schuifpui heeft u toegang tot een balkon. Vanuit de keuken toegang tot een ruime bijkeuken met opstelling CV ketel en witgoedaansluiting.

Bijzonderheden:
– gelijkvloers wonen;
– actieve en gezonde VVE (Vereniging Van Eigenaren);
– Punt van Advies: unieke aankoopkans! Laat u verrassen tijdens een bezichtiging.

KLIK HIER VOOR MEER FOTO’S

Meer informatie binnenkort op funda.nl

<span>%d</span> bloggers liken dit: