NIEUW: IDEALE STARTERSWONING 32m2 Honthorstlaan 370, ALKMAAR

Betreft een vanafprijs 125.000 k.k.!

 

Dit twee-kamer-appartement is gelegen in de woonwijk ‘De Hoef’ en ideaal gelegen. Pal in het vernieuwde winkelcentrum ‘De Hoef’, dichtbij het centrum van Alkmaar, uitvalswegen, diverse sportaccommodaties en op loopafstand van het NS-treinstation. Kortom een buitenkans om betaalbaar te wonen op een toplocatie met alle faciliteiten op loopafstand! In de servicekosten zijn inbegrepen: voorschot stookkosten, huismeester, schoonmaakkosten pand, algemeen elektra, water, opstalverzekering, onderhoud lift en verwarming.

Begane grond:
de entree van het gebouw wordt gevormd door een gezamenlijke hal met brievenbussen, intercominstallatie, 2 liften, en een trappenhuis. Hier bevindt zich ook een eigen berging.

Vijfde woonlaag:
entree, meterkast, hal, keuken met plek voor de witgoedaansluiting, vanuit de gang verder toegang tot de slaapkamer aan de achterzijde en de badkamer. De badkamer en keuken zijn recentelijk vernieuwd.

Balkon: ruim balkon op het noord-westen, waar u heerlijk van de zon kunt genieten!

Bijzonderheden:
– de woning is geheel gemoderniseerd,
– oplevering in overleg,
– servicekosten bedragen ca € 188,- per maand,
– Punt van Advies: Ideaal voor starters! Zeker een bezichtiging waard!

<span>%d</span> bloggers liken dit: