BINNENKORT IN DE VERKOOP! Tiberstraat 4 te Alkmaar

HAAL HET BUITEN GEVOEL NAAR BINNEN!
Zelf ervaren hoe naadloos buiten- en binnen leven in deze woning in elkaar overlopen? Maak dan nu een afspraak voor een bezichtiging!

Wij bieden u te koop aan tegen een  vanaf vraagprijs, een bijzondere en goed onderhouden eengezinswoning gelegen in de kindvriendelijke omgeving ‘Daalmeer-Noord. Uniek aan deze woning is dat deze nauw verbonden is met de tuin. Via de keuken-woonkamer komt u uit op de zeer fraaie aangelegde voortuin.

De woning bevindt zich in de directe nabijheid van uitvalswegen, een kinderspeelplaats, diverse scholengemeenschappen en op fietsafstand van winkelcentrum ‘De Mare’, het NS-station(Noord), recreatiegebied ‘Geestmerambacht’ en op fietsafstand van het strand, duinen en het centrum van Alkmaar.

Indeling:

Begane grond: carport/eigen parkeerplaats, aangebouwd ruime houten berging, entree, hal, meterkast, inpandige berging met witgoedaansluiting, toiletruimte, vaste trap eerste verdieping, ruime en originele woonkamer, open keuken welk recentelijk is geplaatst is voorzien van diverse (inbouw)apparatuur. Verder toegang tot de tuin welke nauw is verbonden aan de woon-eet-keukenkamer.

Eerste verdieping: overloop, kleine slaapkamer (7m2), hobby/werkkamer (5m2) en een grote slaapkamer (15m2) met toegang tot een zeer ruime dakterras, badkamer met een ligbad, wastafel en inloopdouche en een tweede toilet, bergruimte (mogelijkheid om er een wasruimte van te maken) en bergruimte met opstelling CV-ketel.

Tweede verdieping: Overloop, werk/studeerkamer (5m2), een ruime vierde slaapkamer (11m2) met toegang tot een tweede dakterras (ca12m2).

Bijzonderheden:

  • kindvriendelijke buurt,
  • zeer ruime woonkamer,
  • aanvaarding in overleg,
  • Punt van Advies: Ideale woning voor jonge gezinnen!

Garage:
Een tweede auto? Er is ook een mogelijkheid om een ruime garage bij te kopen (vraag naar de voorwaarden).

VANAF VRAAGPRIJS EUR 250.000,- kosten koper

<span>%d</span> bloggers liken dit: