Nieuw in verkoop: Brahmsstraat 24 te Alkmaar

Zo komen ze niet vaak voorbij! Deze zeer ruime DRIVE IN WONING met inpandige GARAGE is privacyvol gelegen in één van de mooiere gedeeltes van de geliefde woonwijk “BERGERMEER” en bieden wij te koop aan tegen een scherpe vanaf vraagprijs. Een goede thuisbasis nabij een kleinschalig winkelcentrum, diverse onderwijsinstellingen, NS-station en uitvalswegen. De gezellige oude binnenstad van Alkmaar en het dorpscentrum van het rustieke Bergen NH bevinden zich op fietsafstand.

Begane grond: via de voortuin, waar uw auto op eigen terrein kunt parkeren, komt u in de ruime entree met meterkast, hal met toegang tot een zeer ruime garage voorzien van een elektrische bedienbare roldeur. Hier de opstelling witgoedaansluiting en een aparte wasbak, toiletruimte, vaste trap naar de eerste verdieping, vanuit hal verder toegang tot een tuinkamer welk u ook goed kan gebruiken als slaapkamer, atelier en/of werkkamer. Door middel van een schuifpui toegang tot de ruime achtertuin welk op het zuiden is georiënteerd.

Eerste verdieping: woonkamer is aan de achterzijde. Aan de voorzijde bevindt zich de keuken die voorzien is van diverse inbouwapparatuur o.a. een koelkast met vrieskast, oven, 1,5 spoelbak en een vaatwasser. Gehele verdieping is voorzien van een pvc vloer en vloerverwarming. Vanuit het woon en keuken gedeelte door middel van een schuifpui toegang tot het dakterras.

Tweede verdieping:
overloop, drie zeer ruime slaapkamers waarvan een toegang tot een eigen badkamer voorzien van een ligbad en een toilet, tweede badkamer met douche, wastafel en toilet, bergkast voorzien van de CV ketel en mechanische afvoer.

Bijzonderheden:

  • betreft een vanaf vraagprijs EUR 350.000,-,
  • volledig voorzien van kunststof kozijnen met dubbel glas,
  • meterkast vernieuwd,
  • het dak is recentelijk vernieuwd en geïsoleerd,
  • Inpandige garage en eigen parkeerplaats, altijd plek!

Klik HIER voor meer foto’s

Punt van Advies: Bezichtig deze woning en u zult echt versteld staan van de ruimte en de mogelijkheden!

<span>%d</span> bloggers liken dit: