NIEUW IN DE VERKOOP! BOSGROET 83 TE ZUID-SCHARWOUDE

Op zoek naar een jaren 30 stijl woning met de luxe van een nieuwbouw woning? Deze geschakelde twee-onder-één kap woning met GARAGE is gelegen in Zuid-Scharwoude en heeft alle faciliteiten in handbereik. Zo is deze woning gelegen in een ruim en kindvriendelijk woonwijk en in de directe nabijheid van schoolgemeenschappen, sportaccommodaties, winkelcentrum, supermarkt en uitvalsweg naar de ring van Alkmaar en centra van Schagen en Heerhugowaard.

Indeling:
Begane grond: Zijentree, hal, trapopgang, toiletruimte, meterkast, ruime woonkamer met een houtenvloer, landelijke woonkeuken voorzien van diverse in- en opbouwapparatuur. Vanuit de woonkeuken door middel van openslaande deuren toegang tot een riante achtertuin welk op het noordoosten is gesitueerd. Verder een bijkeuken met opstelling witgoedaansluiting en een inpandig bereikbare ruime garage.

Eerste verdieping: Ruime overloop, drie ruime slaapkamers en een badkamer voorzien van een tweede toilet, wastafel, vrijstaande bad en een inloopdouche.

Tweede verdieping: Overloop, vierde en een vijfde(!) slaapkamer, bergruimte met op stelling WTW systeem.

Vliering: Zeer ruime vliering bereikbaar door middel van vlizotrap

Bijzonderheden;

  • voldoende parkeergelegenheid op eigen terrein,
  • een woning met maar liefst vijf slaapkamers,
  • aanvaarding in overleg,
  • Punt van Advies; ideaal voor grote gezinnen, zeker een bezichtiging waard!

VRAAGPRIJS EUR 419.500,- kosten koper

Woonoppervlakte: ca 160m2

Perceeloppervlakte: 249m2

Inhoud: 600m3

Aantal slaapkamers: 5

Meer informatie KLIK HIER!

<span>%d</span> bloggers liken dit: