WELKOM (T)HUIS! NIEUW IN DE VERKOOP! KERKSTRAAT 18 TE WAARLAND

‘De Tortelduif’

Deze bijzondere en goed onderhouden TWEE- ONDER – EEN KAPWONING met SCHUUR bieden wij u te koop aan tegen een scherpe vanaf vraagprijs!
Waar vroeger rond 1900 café ‘De Tortelduif’ de dorpskroeg van Waarland was, staat hier nu een ruime (nieuwe!) stolpwoning uit het jaar 2011.
De woning is gelegen in Waarland, een kindvriendelijke omgeving in de nabijheid van een basisschool, supermarkt en sportverenigingen. Het voorgezet onderwijs bevindt zich op fietsafstand in Schagen of Heerhugowaard. Met de auto rijd je in een kwartier naar Alkmaar en in drie kwartier naar Haarlem of bijvoorbeeld Amsterdam.

Indeling

Begane grond:
Entree met meterkast, ruime woonkamer en woonkeuken met veel lichtinval. Begane grond is voorzien van plavuizen vloer met vloerverwarming. Een sfeerhaard zorgt voor gezellige warmte in de winter. De woonkeuken is voorzien van diverse inbouwapparatuur denk hierbij aan onder andere een koelkast, vriezer, oven, vaatwasser, afzuigkap en 5-pits gasplaat. Van de keuken via openslaande deuren toegang naar de achtertuin.
In de ruime bijkeuken, die hoofdzakelijk als ingang wordt gebruikt, bevindt zich het toilet en een grote inbouwkast. Bovendien is er een wasbak met warm water.

Eerste verdieping: Overloop, drie zeer ruime slaapkamers, separaat toilet, badkamer met vloerverwarming, designradiator, voorzien van ligbad, aparte inloopdouche en dubbele wastafel. Over de gehele verdieping is een lichte laminaat vloer doorgelegd.

Tweede verdieping:
Vaste trap naar de verdieping, vierde slaapkamer, wasruimte met aansluiting voor wasmachine en wasdroger. Er is een wastafel met warm water, ruimte voor was droogrekken. In een aparte bergeruimte bevinden zich de CV- en WTW installatie. Via een vlizotrap bereik je de vliering.

Bergruimte:

Bij de woning hoort een schuur van 6 x 3 meter in dezelfde bouwstijl voorzien van elektra.

De ruime achtertuin ligt op het noordwesten.

Bijzonderheden:

  • Betreft een vanafprijs,
  • 399m2 eigen grond,
  • oplevering in overleg,
  • Punt van advies: unieke aankoopkans
<span>%d</span> bloggers liken dit: