NIEUW IN DE VERKOOP! FERDINAND BOLSTRAAT 74 #ALKMAAR

Wij bieden te koop aan, tegen een scherpe vanaf vraagprijs,

deze ruime gemoderniseerde eengezinswoning gelegen in de woonwijk ‘Rembrandtkwartier’! De ligging van de woning is ideaal te noemen, in een autoluwe straat omgeven door groen en water. De wijk is centraal gelegen met op steenworp afstand het treinstation, centrum van Alkmaar, winkelcentrum “de Hoef”, scholen en diverse sportgelegenheden. Op fietsafstand zijn de duinen, zee en strand!

Indeling

Begane grond: Entree/hal, toiletruimte, meterkast, trap naar de eerste verdieping, ruime en lichte woonkamer die voorzien is van een houten vloer en een aansluiting voor een houtkachel. Half open moderne keuken met diverse (inbouw)apparatuur. Vanuit de woonkamer/keuken heb je door middel van openslaande deuren toegang tot de achtertuin die op het westen is gesitueerd zodat je in de avonduren kan genieten van het zonnetje. Verder een berging, fietsoverkapping en een achterom.  ed0 List Tuur. Vanuit de woonkamer/keuken heb je door middel van o.a. openslaande deuren toegang tot de achtertuin welk op het westen is gesitueerd zodat je in de avonduren kan genieten van het zonnetje. Verder een berging en een achterom.

Eerste verdieping: overloop, drie slaapkamers, moderne badkamer die voorzien is van een bad met douche, handdoek radiator, dubbele wastafel en een tweede toilet. Tweede verdieping: Bereikbaar via een vaste trap. Doordat er een dakopbouw (achterzijde) en een dakkapel (voorzijde) is gerealiseerd is hier een ruimte zolder ontstaan. Voorzolder met de witgoedaansluiting en opstelling CV-ketel, op deze verdieping bevindt zich ook de vierde (!) slaapkamer

Bijzonderheden:

  • betreft een vanafprijs,
  • kunststof kozijnen
  • Punt van Advies: Bezichtig deze woning en u zult echt versteld staan van de ruimte en de mogelijkheden.

Vanaf vraagprijs EUR 300.000,- kosten koper

<span>%d</span> bloggers liken dit: