Welkom (t)huis; Binnenkort in de VERKOOP! Eiland van Maui 9 te Heerhugowaard

GEEN ZIN OM TE KLUSSEN EN U WILT UW WONING METEEN BETREKKEN? DAN IS DIT UW WONING! Bent u op zoek naar luxe, ruimte en comfort? Wilt u wonen in een kindvriendelijke omgeving, het strand van Luna en het stadscentrum ‘Middenwaard’ op fietsafstand en u houdt van luxe? Wij bieden u te koop aan tegen een scherpe vanafprijs, deze ruime eengezinswoning in Heerhugowaard. Niets is aan het toeval overgelaten bij deze moderne tussenwoning

Indeling: Begane grond: Zeer ruime entree, hal, toiletruimte, riante en lichte woonkamer, de fraai aangelegde achtertuin is bereikbaar via openslaande deuren, waarbij u het ‘buiten gevoel naar binnen haalt’. De prachtige greeploze keuken is voorzien van een diverse inbouwapparatuur. Vermeldenswaardig zijn de brede lades met een extra besteklade, combi oven/stoomoven, combi oven/magnetron, kokend waterkraan

Eerste verdieping: Via een vaste trap bereikt u de eerste verdieping. Hier bevinden zich de overloop, twee slaapkamers waarvan een van deze slaapkamers beschikt over een royale inloopkast. Badkamer is voorzien van toilet, wastafel en douche.

Tweede verdieping: Via een vaste trap komt u op de open zolder welk voorzien is van witgoedaansluiting. Deze ruimte kunt u bijvoorbeeld ook gemakkelijk twee slaapkamers realiseren.

Kan je niet wachten? Bel dan vandaag nog voor het inplannen van een afspraak.

Written by Wiesell Makelaardij

Mijn naam is Randy Wiesell geboren op 3 oktober 1980. Sinds januari 2009 een eigen makelaarskantoor in Alkmaar. Gevestigd op de Bierkade 4.
%d bloggers liken dit: