Welkom (t)huis; Binnenkort in de VERKOOP! Eiland van Maui 9 te Heerhugowaard

GEEN ZIN OM TE KLUSSEN EN U WILT UW WONING METEEN BETREKKEN? DAN IS DIT UW WONING! Bent u op zoek naar luxe, ruimte en comfort? Wilt u wonen in een kindvriendelijke omgeving, het strand van Luna en het stadscentrum ‘Middenwaard’ op fietsafstand en u houdt van luxe? Wij bieden u te koop aan tegen een scherpe vanafprijs, deze ruime eengezinswoning in Heerhugowaard. Niets is aan het toeval overgelaten bij deze moderne tussenwoning

Indeling: Begane grond: Zeer ruime entree, hal, toiletruimte, riante en lichte woonkamer, de fraai aangelegde achtertuin is bereikbaar via openslaande deuren, waarbij u het ‘buiten gevoel naar binnen haalt’. De prachtige greeploze keuken is voorzien van een diverse inbouwapparatuur. Vermeldenswaardig zijn de brede lades met een extra besteklade, combi oven/stoomoven, combi oven/magnetron, kokend waterkraan

Eerste verdieping: Via een vaste trap bereikt u de eerste verdieping. Hier bevinden zich de overloop, twee slaapkamers waarvan een van deze slaapkamers beschikt over een royale inloopkast. Badkamer is voorzien van toilet, wastafel en douche.

Tweede verdieping: Via een vaste trap komt u op de open zolder welk voorzien is van witgoedaansluiting. Deze ruimte kunt u bijvoorbeeld ook gemakkelijk twee slaapkamers realiseren.

Kan je niet wachten? Bel dan vandaag nog voor het inplannen van een afspraak.

<span>%d</span> bloggers liken dit: