Nieuw in de verkoop! Speciaal aangemeld voor het open huizen dag 30 maart 2019; WINKELWAARD 467 te ALKMAAR

DEELNEMER OPEN HUIZEN DAG 30 MAART 2019 11:00u tot 15:00u
SPECIAAL VOOR HET OPEN HUIS VAN 30 MAART BIEDEN WIJ U NU AL TE KOOP AAN DEZE RUIME EENGEZINSWONING AAN HET WATER EN GELEGEN OP EIGEN GROND!

EVENTUELE FOTO`S VOLGEN LATER!

Wij bieden u te koop aan tegen een scherpe vanafprijs deze op een uitstekende locatie gelegen eengezinswoning gelegen aan het water, met maar liefst 4 slaapkamers en gelegen op 141m2 eigen grond. Deze eengezinswoning is ideaal gelegen t.o.v. het centrum Alkmaar, winkelcentra én het NS-station- Alkmaar-Noord is op loopafstand. Tevens is er een parkeerplaats op eigen terrein, voor de deur.

Indeling
Begane grond: berging, entree met meterkast, hal, toiletruimte, trap naar de eerste verdieping, ruime woonkamer met open keuken welk voorzien is van diverse in- en opbouwapparatuur. De achtertuin is gesitueerd op het westen en heeft een berging aan de achterzijde.

Eerste verdieping: overloop, drie slaapkamers respectievelijk 13m2, 12m2 en 6m2, verder een badkamer met tweede toilet, douche en een wastafel.

Tweede verdieping: ruime voorzolder met opstelling CV ketel (ATAG 2011) en witgoedaansluiting, doordat er aan weerszijde een dakkapel is geplaatst is er een ruime vierde slaapkamer gerealiseerd.

Bijzonderheden:

  • gedeeltelijk kunststof kozijnen
  • nabij centrum en uitvalswegen
  • aanvaarding in overleg.
  • Punt van Advies: Laat u verrassen tijdens een bezichtiging! Ideaal voor grote gezinnen.

VRAAGPRIJS EUR 250.000,- kosten koper

<span>%d</span> bloggers liken dit: