WELKOM (T)HUIS! NIEUW IN DE VERKOOP!RIETKRAAG 29 TE TUITJENHORN

DEELNEMER OPEN HUIZEN ROUTE 30 MAART 2019 VAN 11:00U TOT 15:00U

Wij bieden te koop aan, tegen een scherpe vanaf vraagprijs, deze ruime 2-onder-1 kap woning met Garage, drie mogelijkheid tot vier slaapkamers en is gelegen in Tuitjenhorn! De ligging van de woning is ideaal te noemen, namelijk centraal gelegen van diverse faciliteiten en omgeven door gevarieerde woningen. Op steenworp afstand vindt u een supermarkt (DEEN), dorpscentrum winkels, scholen en diverse sportgelegenheden en op  korte afstand (!) van de duinen en op fietsafstand van zee en strand. Genoeg parkeergelegenheid op eigen terrein!

Indeling

Begane grond: Entree/hal, toiletruimte, meterkast, ruime en lichte woonkamer welk voorzien is van een massief houten vloer. Open uitgebouwde woonkeuken is voorzien van diverse (inbouw)apparatuur. Vanuit de keuken toegang tot een extra bergruimte met opstelling witgoedaansluiting en toegang tot de garage. Vanuit de woonkeuken heb je door middel van o.a. openslaande deuren toegang tot de achtertuin. Ondanks dat de achtertuin op het oog klein lijkt is er nog voldoende tuin met mogelijkheden. Op het noorden gesitueerd. Verder een veranda met berging.

Eerste verdieping: overloop, twee slaapkamers, de voorgelegen (slaap)kamer biedt toegang tot de zolder (2e verdieping), Badkamer met een inloopdouche, bad en wastafel.

Tweede verdieping: Bereikbaar via een vaste (steile)trap, voorkamer met opstelling CV-ketel en mechanische ventilatie , op deze verdieping bevindt zich ook een volwaardige derde (slaap)kamers en een extra bergruimte.

Bijzonderheden:

– oplevering in overleg,

– betreft een vanafprijs,

– ideaal voor een groot gezin,

– gedeeltelijk dubbelglas,

– Punt van Advies: Bezichtig deze woning en u zult echt versteld staan van de ruimte en de mogelijkheden.

Interesse in dit huis?

Schakel direct je eigen aankoopmakelaar in! Jouw aankoopmakelaar komt op voor je belang en bespaart je tijd, geld en zorgen! |:
VANAF VRAAGPRIJS EUR 300.000,- KOSTEN KOPER

Written by Wiesell Makelaardij

Mijn naam is Randy Wiesell geboren op 3 oktober 1980. Sinds januari 2009 een eigen makelaarskantoor in Alkmaar. Gevestigd op de Bierkade 4.
%d bloggers liken dit: