Nieuw in verkoop Junohof 27 te Oudorp!

BINNENKORT MEER FOTO’S

RUIM, RUIMER HET RUIMST! 4 woonlagen met een woonoppervlakte van ca 183m2 is dit ideaal voor grote gezinnen!
Gelegen in Oudorp (NH), vlakbij het natuurgebied de Oudorperhout, bieden wij u deze zeer ruime geschakelde woning MET carport aan met maar liefst vier slaapkamers met de mogelijkheid tot 6 slaapkamers.
In de directe nabijheid van scholen, supermarkt, winkelcentra en op fietsafstand van het centrum van Alkmaar, strand en duinen! U zult versteld staan van de ruimte, zowel op de begane grond als op de verdiepingen. Voldoende parkeergelegenheid voor de deur.

Indeling:
Begane grond: Entree, meterkast, hal, toiletruimte, enerzijds toegang tot een berging met opstelling witgoedaansluiting en anderszijds toegang tot het woongedeelte met een ruime luxe woonkeuken (2011) voorzien van diverse inbouwapparatuur, uitgebouwde woonkamer met hout openhaard en toegang tot de achtertuin met een houten berging/schuur, welk gelegen is op het oosten. De begane grond is voorzien van een houten vloer.

Eerste verdieping:
Vaste trap naar de eerste verdieping, overloop, twee slaapkamers (voorheen 3 slaapkamers, eenvoudig terug te realiseren) en een badkamer met wastafel, toilet en een ligbad.

Tweede verdieping:
Vaste trap naar de tweede verdieping, ruime overloop, twee ruime slaapkamers (voorheen 3 slaapkamers) waarvan een toegang biedt tot een dakterras welk op het oosten is gelegen, badkamer (twee) met wastafel en inloopdouche.

Derde verdieping:
Ruime zolder bereikbaar door middel van een vaste trap, opstelling CV ketel.

Bijzonderheden:

  • energielabel B,
  • volledig geïsoleerd,
  • Kunststof kozijnen (2018),
  • rustige straat met alleen bestemmingsverkeer. Punt van Advies: Bezichtig deze woning en u zult echt versteld staan van de ruimte en de mogelijkheden.
    Wonen in de stad, op steenworp afstand van alle voorzieningen, met de rust van een dorp!

Vraagprijs EUR 399.000,- kosten koper

%d bloggers liken dit: