Binnenkort in de verkoop! Klokkengieterstraat 30 te ALKMAAR


Toplocatie, ideaal voor starters!

Betaalbaar wonen op een toplocatie met allerlei faciliteiten op loopafstand.
Deze drie-kamer-woning is gelegen in een fijne kindvriendelijke buurt aan een autoluwe straat. De Klokkengieterstraat maakt deel uit van een gezellige, groene en ruim opgezette woonwijk in t Rak-Zuid. Een rustige woonomgeving met voldoende parkeergelegenheid. Door de centrale ligging bent u slechts enkele fietsminuten verwijderd van o.a. het gezellige stadscentrum van Alkmaar en het NS-station. Op loopafstand van winkelcentrum ‘De Mare’, uitvalswegen en diverse sportaccommodaties.

De woning is verdeeld over twee verdiepingen en een ruime zolder

Begane grond
Entree, hal, meterkast, toilet, vaste trap naar de eerste verdieping, Woonkamer met half- open keuken aan de voorzijde. De woonkamer is uitgebreid met een aanbouw, voorzien van een lichtkoepel. Via de woonkamer toegang tot de tuin welk door middel van openslaande deuren te bereiken is. In de tuin is een berging aanwezig.

Eerste verdieping
Overloop, drie slaapkamers en badkamer met bad en een toilet.

Zolder: bereikbaar via een vlizotrap.

Bijzonderheden:

  • gelegen op erfpacht welk is afgekocht tot 02-03-2033,
  • betreft een vanaf prijs,
  • voldoende parkeergelegenheid,
  • oplevering in overleg!

Punt van Advies: Ideale starterswoning op toplocatie!

%d bloggers liken dit: