Nieuw in de verkoop! Boeier 22 te Hoorn


Wij bieden u te koop deze ruime eengezinswoning met een achtertuin op het zuiden. De woning bevindt zich in de wijk Risdam-Zuid, welke zeer gunstig gelegen is ten opzichte van alle voorzieningen. Winkelcentrum De Huesmolen is dichtbij waar u o.a. een supermarkt, slagerij en bakkerij vindt. Verder basisscholen, een bushalte, en sportaccommodaties. Het NS-station en het centrum van Hoorn zijn op fietsafstand. Met de auto bent u met een paar minuten op snelweg de A7.

Indeling:
Begane grond
entree, hal met garderobe, meterkast, toiletruimte, vaste trap naar de eerste verdieping, ruime woonkamer met half open keuken en een schuifpui naar de zonnige achtertuin welke gelegen is op het zuiden. Zowel de woning als de tuin verdienen wat aandacht maar de ruimte is er zeker.

Eerste verdieping
Overloop, drie slaapkamers en een badkamer met toilet, wastafel en douchehoek.

Tweede verdieping
Voorzolder met opstelling CV-ketel, ruime vierde slaapkamer met dakkapel.

Bijzonderheden:

  • betreft een vanaf vraagprijs,
  • Woning dient gemoderniseerd te worden,
  • Dakkapel aan de achterzijde,
  • Berging aan de voorzijde,
  • Plan snel een bezichtiging in voor deze ruime woning!

VRAAGPRIJS EUR 225.000,- kosten koper

%d bloggers liken dit: