NIEUW IN DE VERKOOP! SASKERSTRAAT 56, 1831 CS KOEDIJK

Wij bieden u te koop aan deze ruime tussenwoning welk gelegen is op 145m2 eigen grond met voldoende parkeergelegenheid voor de deur.
Ideaal gelegen eengezinswoning in een kindvriendelijke buurt. Dit ideale gezinshuis is gelegen op fietsafstand van het centrum van Alkmaar, het NS treinstation(en) en de winkelcentra ‘De Mare’ en ‘Daalmeer’. Ook natuur-en recreatiegebied ‘Geestmerambacht’ is op enkele fietsminuten gelegen.

Indeling:
Begane grond: entree, ruime hal met garderobe, meterkast, toiletruimte, vaste trap naar de eerste verdieping, woonkamer met trappenkast, aan de achterzijde een open keuken welke is voorzien van diverse inbouw apparatuur, vanuit de woonkamer via openslaande deuren toegang tot een fraai aangelegde achtertuin welke gelegen is op het westen. In de achtertuin een ruime houten berging en achterom

Eerste verdieping: overloop, drie slaapkamers en een badkamer met een douche, ligbad, wastafel en een tweede toilet.

Tweede verdieping: Voorzolder met opstelling CV-ketel en witgoedaansluiting en een vierde slaapkamer.

Bijzonderheden:

  • betreft een vanafprijs,
  • Grond is volle eigendom,
  • Aanvaarding in overleg
  • dakkapel 2015

Vraagprijs vanaf EUR 250.000,- kosten koper

%d bloggers liken dit: