Welkom (t)huis! Nieuw in de verkoop! Luttik Oudorp 99 101 te Alkmaar #Centrum

BINNENKORT MEER FOTO’S!

BIJZONDERE GRACHTENWONING GELEGEN OP EEN UNIEKE LOCATIE IN ALKMAAR!

Centraal wonen in het centrum van Alkmaar met alle faciliteiten in de buurt? Dan is dit uw aankoopkans!
Wij bieden u te koop aan een zeer verrassende en ruime grachtenwoning (ca 160m2 woonoppervlakte) gelegen op het Luttik Oudorp. Daarnaast een dakterras waarbij u de mogelijkheid heeft om de gehele dag van het zonnetje te genieten. De ligging van de woonhuis is perfect te noemen, in het bruisende centrum van Alkmaar en op loopafstand van het NS-treinstation en diverse voorzieningen, o.a. winkelgelegenheden en restaurants. Het historische Waagplein met gezellige terrassen is op loopafstand te bereiken.

Indeling:

Begane grond: entree, hal, vaste trap naar de eerste verdieping, inpandige bergruimte. Vanuit de hal toegang tot begane grond etage, welk goed gebruikt kan worden voor verschillende doeleinden. Denk hierbij aan een aanleunwoning, atelier en/of kantoor. Verder voorzien van een badkamer met een bad (jaccuzi) en toilet en een keukenopstelling aan de achterzijde.

Eerste verdieping: overloop, toiletruimte, vaste trap naar de tweede verdieping, ruime en-suite woonkamer met een hoog origineel balkenplafond en glas in lood ramen in het erker. Achterzijde een half open keuken voorzien van diverse inbouwapparatuur. Vanuit de woonkamer toegang tot het zonnig terras op het zuiden.

Tweede verdieping: middels een vaste trap is de tweede verdieping bereikbaar. Zeer ruime slaapkamer met inbouwkasten en een badkamer met inloopdouche, tweede toilet en wastafel. Verder toegang tot een tweede dakterras met een schitterend uitzicht over een groot gedeelte van Alkmaar.

Vliering: door middel van een vlizotrap toegang tot een ruime bergzolder. Opstelling CV- Ketel.

Bijzonderheden:
– beschermd stad- dorpstoezicht,
– parkeren middels parkeervergunning,
– oplevering in overleg
– Punt van Advies: Laat u aangenaam verrassen tijdens een bezichtiging!

Vraagprijs € 545.000,- kosten koper

Written by Wiesell Makelaardij

Mijn naam is Randy Wiesell geboren op 3 oktober 1980. Sinds januari 2009 een eigen makelaarskantoor in Alkmaar. Gevestigd op de Bierkade 4.
%d bloggers liken dit: