NIEUW IN DE VERKOOP! TUINDERSPAD 135, 1813 CX ALKMAAR

LAAT U VERRASSEN TIJDENS EEN BEZICHTIGING!

U wilt een woning zonder zorgen, gelijkvloers wonen dichtbij het centrum van Alkmaar. Dan is dit uw aankoopkans. Wij bieden u te koop aan dit GELIJKVLOERS – DRIE- KAMER – appartement aan de rand van het centrum van Alkmaar. Het appartement bevindt zich in een appartementencomplex op de zesde verdieping en in de directe(!) nabijheid van het Oosterhout Park, supermarkt Albert Heijn en op fietsafstand van het centrum van Alkmaar, strand en duinen! Gemoderniseerde en goed onderhouden appartement heeft een vrij uitzicht zowel aan de voorzijde als aan de achterzijde, wat een uitzicht! Eigen inpandige parkeerplaats en berging.

Begane grond:
Gezamenlijke entree, (video-)intercominstallatie, lift, trappenhuis, via souterrain ingang naar besloten parkeergarage met eigen parkeerplaats welk gunstig is gelegen.

Zesde woonlaag: Galerij met een eigen zit gelegenheid waar u de gehele dag kunt genieten van het zonnetje. U stapt meteen de woongedeelte in waarbij u in de woonkamer komt, half open keuken voorzien van diverse inbouwapparatuur, vanuit de woonkamer, toegang tot een hal en hier vanuit toegang tot een bergruimte met opstelling elektrische boiler en witgoedaansluiting, luxe badkamer met een wastafel en een inloopdouche en twee slaapkamers met een uitzicht over het Oosterhout park! Gehele verdieping vloer koelsysteem/-verwarming.

Bijzonderheden:

EUR 300.000,- kosten koper

  • BETREFT EEN VANAFPRIJS,
  • VVE kosten ca 140,- p.m.

  • oplevering in overleg
  • gelijkvloers wonen;
  • actieve en gezonde VVE (Vereniging Van Eigenaren);
  • Punt van Advies: unieke aankoopkans! Laat u verrassen tijdens een bezichtiging.

%d bloggers liken dit: