Nieuw in de verkoop!! Snaarmanslaan 8 te Alkmaar

Wij bieden u te koop deze ‘knusse arbeiderswoning’ in een rustige buurt Spoorbuurt en aan de rand van de binnenstad van Alkmaar! Op loopafstand van het centrum, in de directe nabijheid van NS station.

Indeling:

Begane grond: entree/hal, meterkast, toiletruimte, woon- eetkamer met toegang door middel van openslaande deuren naar de achtertuin (zuiden georienteerd), vaste trap naar de eerste verdieping, aangebouwde keuken welk voorzien is van diverse in- en opbouwapparatuur. Bergruimte met opstelling witgoedaansluiting. Vanuit de achtertuin toegang tot een berging met opstelling cv ketel.

Eerste verdieping: overloop, twee slaapkamers, badkamer met douche en wastafel.

Bijzonderheden:
– betreft een vanafprijs,
– betonnen vloer begane grond,
– voorzien van dubbel glas,
– Zeker een bezichtiging waard!

Vraagprijs € 275.000,- kosten koper

Interesse in dit huis?

Schakel direct uw eigen aankoopmakelaar in. Uw aankoopmakelaar komt op voor úw belang en bespaart u tijd, geld en zorgen!

<span>%d</span> bloggers liken dit: