NIEUW IN DE VERKOOP! Willem Hedastraat 155, ALKMAAR

Wij bieden u te koop aan een woon-werk object op een unieke locatie!

Deze in uitstekende staat verkerende eengezinswoning met inpandige parkeerplaats biedt u een enorme hoeveelheid ruimte, met op de begane grond een kamer met mogelijkheid tot kantoor/praktijkruimte. Gelegen net buiten het centrum kunt u zo de Alkmaarse binnenstad in lopen. Verder zijn In de directe nabijheid scholen, het centraal station, winkelcentrum ‘de Hoef’ te vinden. Daarnaast bent u vanuit uw woning op fietsafstand van het strand, bos en de duinen.

Omschrijving:
Begane grond: entree, hal, toiletruimte, kantoor/werk ruimte ook goed te gebruiken als extra slaapkamer, vaste trap naar eerste verdieping, opstelling witgoedaansluiting, inpandige bergruimte en toegang tot inpandige bereikbare eigen inpandige parkeerplaats (gezamenlijke VVE ten behoeve van parkeergelegenheid (aandeel 1/80 mandelige verkeersgebied).

Eerste verdieping: riante en lichte woonkamer, woonkeuken welke is voorzien van diverse inbouwapparatuur. Vanuit de woonkamer heeft men toegang tot het dakterras welk bereikbaar is via een schuifdeur.

Tweede verdieping: via een vaste trap bereikt u de tweede verdieping met drie slaapkamers en een luxe badkamer voorzien van een inloopdouche, wastafel en 2e toilet. Verder is er in de gang een ruime vaste kast aanwezig.

Bijzonderheden:,
– volledig geïsoleerd,
– oplevering in overleg medio mei 2020,
– goed onderhouden,
– woon- werk combinatie mogelijk.

MEER INFORMATIE? KLIK HIER

<span>%d</span> bloggers liken dit: