Welkom (t)HUIS. Annie van Eestuin 6, 1705 LX Heerhugowaard

Op zoek naar een zeer ruime woning (circa 172m2 woonruimte) met GARAGE?
Dan bieden wij u te koop aan deze twee-onder-een-kapwoning welk gelegen is op 266m2 eigen grond. Daarnaast heeft het maar liefst VIJF slaapkamers en een zeer ruime achtertuin met een veranda. De woning vindt zich op korte afstand van uitvalswegen en diverse scholen, op fietsafstand van winkelcentrum ‘Middenwaard’ en het NS-treinstation. Laat u verrassen tijdens een bezichtiging. Parkeergelegenheid op eigen terrein.

Indeling;

Begane grond: Zij entree, hal, meterkast met stadsverwarming, toiletruimte, zeer ruime uitgebouwde woonkamer en door middel van een schuifpui toegang tot de achtertuin welke op het zuidwesten is gesitueerd. Verder een moderne woonkeuken voorzien van diverse inbouwapparatuur; vaatwasser, inductie kookplaat en combistoomoven, Vanuit de woonkamer toegang tot de “bijkeuken” met opstelling witgoedaansluiting en toegang tot de garage.

Eerste verdieping: Via een vaste trap komt u op de ruime overloop, drie royale slaapkamers, badkamers voorzien van een ligbad, inloopdouche, toilet en wastafel.

Tweede verdieping: Via een vaste trap bereikt u de tweede verdieping, aan weerszijde toegang tot een slaapkamer. Op 1 van de slaapkamers is een tweede badkamer gerealiseerd met een inloopdouche, wastafel en een toilet.

Bijzonderheden:

  • veel raampartijen en hierdoor lichte ruimtes;
  • voldoende parkeergelegenheid op eigen terrein;
  • zeer ruime woning en van alle gemakken voorzien;
  • volledig geïsoleerd;
  • Punt van Advies: ideale woning voor (groot) gezin.

Meer informatie? KLIK HIER

<span>%d</span> bloggers liken dit: