NIEUW IN DE VERKOOP! NIEUWPOORTSLAAN 93, 1815 LL ALKMAAR

Omschrijving

AANKOOPKANS!
De huidige eigenaren hebben deze woning in het jaar 2015-2016 aardig onder handen genomen zonder dat het karakteristieke verloren is gegaan!  Laat u verrassen tijdens een bezichtiging…. want u zult zich meteen thuis voelen! 
Wij bieden u te koop aan, deze sfeervolle eengezinswoning op loopafstand van de gezellige en fraaie binnenstad van Alkmaar! In de directe nabijheid cultuurpark “De Hout”, schoolgemeenschappen, NS station en diverse winkelgelegenheden. 

Indeling: 

Begane grond: entree/hal, meterkast, toiletruimte, woonkamer voorzien van een eiken houten vloer, vaste trap naar de eerste verdieping, aangebouwde keuken, keuken is voorzien van diverse inbouwapparatuur; koelkast, oven, vaatwasser. Inpandig bereikbare ruime(!) berging met opstelling witgoedaansluiting en opstelling CV- ketel en een achterom. Vanuit de woonkamer toegang tot een stadstuin op het zuidoosten en een dakterras aanwezig.

Eerste verdieping: overloop, drie slaapkamers, badkamer met een tweede toilet, bad, douche, wastafel en een ligbad. 
Verdieping is voorzien van een eikenhouten vloer.

Bijzonderheden: 
– vergunning voor het verhogen ( hoogte keuken) van het schuurtje achter,
– officiële vergunning dakterras aanwezig,
– oplevering in overleg,
Zeker een bezichtiging waard! Interesse in dit huis? Plan vandaag nog een bezichtiging in!

meer informatie klik hier

Verkoper aan het woord;
We nemen straks met pijn in ons hart afscheid van de Nieuwpoortslaan. Het huis is karakteristiek, niet gehorig, fijne buurt en buren. Op het dakterras zit je uit de wind en bij de eerste lente zonnestralen zit je daar al snel lekker met een boekje of een wijntje. Je zit zo op de snelweg A9 en in de binnenstad, Station is een kleine 10 minuten fietsen, Ik werk zelf in de binnenstad van Amsterdam en ik doe er deur tot deur 45 minuten over. In het Hout park worden veel evenementen gehouden en is heerlijk om doorheen te wandelen.

<span>%d</span> bloggers liken dit: