NIEUW IN DE VERKOOP! Westdijk 30 te Heerhugowaard

U wilt op een unieke locatie wonen in Heerhugowaard? Dan is dit uw aankoopkans!

Wij bieden u te koop aan deze ‘kluswoning’ met een landelijke ligging met ruimte, rust en privacy. Het woonhuis staat op een perceel (± 165 m²) met een vrij uitzicht aan de voorzijde. Centraal gelegen ten opzichte van de stadscentra Heerhugowaard en op loopafstand van NS Station HHW.

Indeling:

Begane grond: via de voortuin komt u in de entree/hal, vanuit de hal toegang tot de woonkamer. Verder een dichte keuken met keukenopstelling. Tussenhal, separaat toiletruimte en een badkamer met een douche en wastafel, in het verlengde een aanbouw (slaap)kamer gerealiseerd. Verder vanuit de hal doorgang tot de ruime achtertuin. Achter een slaapkamer. Aan de achterzijde een ruime berging.

Eerste verdieping: overloop, twee slaapkamers en een aparte wasruimte met opstelling witgoedaansluiting.

Bijzonderheden:

  • Oplevering in overleg!
  • De woning dient gemoderniseerd te worden,
  • het kadastraal perceel dient nog ingemeten te worden.

Written by Wiesell Makelaardij

Mijn naam is Randy Wiesell geboren op 3 oktober 1980. Sinds januari 2009 een eigen makelaarskantoor in Alkmaar. Gevestigd op de Bierkade 4.
%d bloggers liken dit: