Nieuw in de verkoop! Saturnusstraat 72, 1829 CZ Oudorp

WONING MET KARAKTER!

Bent u op zoek naar luxe, ruimte en comfort? Wilt u wonen in een prachtige omgeving gelegen aan het water, het stadscentrum “Oudorp” op een steenworp afstand? Deze twee-onder-kap herenhuis is gelegen in het Noord Hollandse dorp Oudorp.

Deze woning biedt u een enorme hoeveelheid ruimte op de begane grond, de verdieping en in de voor- achtertuin. Uiteraard is er voldoende parkeergelegenheid op eigen terrein. In de directe nabijheid zijn scholen en het winkelcentrum en supermarkt te vinden. U bent vanuit uw woning op fietsafstand van het strand, de duinen en de stadscentra Alkmaar.

Indeling:
Begane grond: Zeer ruime entree, hal, toiletruimte, riante en lichte woonkamer, voorzien van vloerverwarming en een openhaard. De grote achtertuin is bereikbaar via een schuifpui waarbij u het ‘buiten naar binnen gevoel haalt’. De prachtige woonkeuken is vernieuwd en voorzien diverse inbouwapparatuur. Vermeldenswaardig zijn de vaatwasser, combi magnetron, aparte oven, inbouw koel- en vrieskast.

Eerste verdieping:
Via een vaste trap bereikt u de eerste verdieping. Hier bevinden zich de ruime overloop, een luxe badkamers met inloopdouche, ligbad en wastafel, vier riante slaapkamers. Vanuit achterslaapkamer toegang tot een bergruimte met opstelling CV-Ketel. Voorslaapkamer biedt toegang dmv vlizotrap tot een vliering en witgoedaansluiting.

Vliering:
Via een vlizotrap komt u op de zolder welk over de lengte van de woning loopt. Hierbij zijn drie dakramen geplaatst.

Tuin:
Ook hier is niets aan het toeval overgelaten. De nauwe verbondenheid van de woning met de tuin voorzien van een garage, houten berging en een overkapping. Voorzien van besproeingssysteem. Daarnaast gelegen aan het water met vlonder wat zorgt voor een uniek karakter.

Bijzonderheden:
– zeer ruime woning met prachtige ligging,
– oplevering en overdracht in overleg
– Punt van Advies; check ook de virtuele tour klik hier

<span>%d</span> bloggers liken dit: