NIEUW IN DE VERKOOP! Sint Annastraat 2B te Alkmaar

WONEN OP EEN UNIEKE LOCATIE IN HET CENTRUM VAN ALKMAAR!

Wij bieden u te koop aan dit unieke appartement met inpandig balkon, op loopafstand van het Alkmaarse stadsleven. Dit appartement beschikt over een slaapkamer (mogelijkheid tot twee), een royale woonkamer en een open nieuwe keuken. Het appartement – gebouwd in een meelpakhuis uit 1866, onderdeel van de voormalige Alkmaarsche Stoommeelfabriek – wordt gekenmerkt door de ambachtelijke houten constructie, die tezamen een authentieke sfeer creeëren.

De eerste horeca dient zich al aan op de karakteristieke gracht die voor het pand langs loopt, het Luttik Oudorp. Recht voor het huis ligt de St. Annabrug, met zijn bij toeristen geliefde doorkijkje op zowel de Waag als de Grote Kerk. Hoewel hartje binnenstad, onttrekt de historische St. Annastraat zich met succes van de drukte van uitgaans- of winkelpubliek.

Het woonoppervlak van het appartement bedraagt ca. 80 m2. Het is onderdeel van een appartementencomplex met acht woningen, verenigd in een Vereniging van Eigenaren. De voordeur wordt bereikt middels een gemeenschappelijk trappenhuis; er is geen lift aanwezig.

Indeling:

Begane grond: Gezamenlijke entree, opstelling brievenbussen en toegang tot de berging(en). Op straatniveau bevindt zich een ruime (fietsen)berging.

Tweede verdieping: inpandige terras, entree, woonkamer met open luxe keuken. Hal welk toegang verleent aan een slaapkamer (voorheen 2), badkamer welk voorzien is van een inloopdouche, wastafel en een toilet. Verder een bergruimte met opstelling CV ketel en witgoedaansluiting.

Bijzonderheden:

  • De woning is recentelijk gemoderniseerd.
  • Mogelijkheid om het appartement gemeubileerd te kopen,
  • Oplevering in overleg,
  • Maandelijkse VVE kosten zijn EUR 140,65 per maand plus een jaarlijkse bijdrage van EUR 1200,- tot en met 1 feb 2023.

MEER INFORMATIE! KLIK HIER

<span>%d</span> bloggers liken dit: