|Nieuw in de verkoop! Sportlaan 24, Oudesluis

Wij bieden u te koop aan tegen een scherpe vanaf vraagprijs; een vrijstaand(!) en bijzonder woonhuis met garage en een met beschutte achtertuin op het noorden t op 355m2 eigen grond! U kunt met meerdere auto’s op uw eigen terrein parkeren.

Indeling

Begane grond: entree/ hal, meterkast, eenvoudige badkamer, via de hal komt u in de woonkamer welke weer toegang geeft tot de dichte keuken deze is voorzien van een oven en vaatwasser. Vanuit de keuken toegang tot de bijkeuken/aanbouw met opstelling CV-ketel (2006). De achtertuin is ruim te noemen en is voorzien van onder andere een grote schuur en garage. Ideale ruimte voor de klussers en/of hobbyisten onder ons.

Eerste verdieping: overloop, 3 slaapkamers en een vliering over de gehele diepte. In de slaapkamers bevind zich nog enkel glas.

Bijzonderheden:

  • betreft een vanaf vraagprijs,
  • de woning dient gemoderniseerd te worden,
  • parkeren op eigen terrein,
  • beschutte binnenplaats in de achtertuin,
  • Punt van advies; plan snel een bezichtiging in!

<span>%d</span> bloggers liken dit: