Welkom (t)HUIS! Nieuw in de verkoop Abeelstraat 30, 1741 TK SCHAGEN

Wij bieden u te koop aan deze ruime HOEKWONING, welk u een enorme hoeveelheid ruimte biedt, met vier slaapkamers en daarnaast ideaal gelegen net buiten het centrum. U dient de woning wel te moderniseren. Fietsafstand van winkelcentra Schagen. Verder zijn in de directe nabijheid scholen, het Centraal treinstation, winkelcentrum, bioscoop en supermarkten te vinden. Daarnaast bent u vanuit uw woning op fietsafstand van het strand, bos en de duinen. Ideale woonligging in het groen en met voldoende parkeergelegenheid voor de deur maakt dit het plaatje compleet.

Omschrijving:
Begane grond: entree, hal, toiletruimte, keuken, woonkamer. Vanuit de tuingerichte woonkamer toegang tot de achtertuin welk op het oosten is gesitueerd. Tuin heeft een vrijstaande berging en een (zij)achterom.

Eerste verdieping: overloop, drie slaapkamers respectievelijk groot 9, 9 en 15m2 en een eenvoudige badkamer voorzien van een douche, wasmeubel en een 2e toilet.

Tweede verdieping: via een vaste trap bereikt u de tweede verdieping, voorzolder en een vierde (slaap)kamer. Bergruimte met opstelling CV-ketel (2008).

Bijzonderheden:

  • woning dient gemoderniseerd te worden,
  • aanvaarding in overleg,
  • voldoende parkeergelegenheid voor de deur,
  • gedeeltelijk dubbelglas,

Punt van Advies; Ideale woning om het naar eigen smaak in te richten!

MEER INFORMATIE KLIK HIER

<span>%d</span> bloggers liken dit: