Welkom (t)huis! Nieuw in de verkoop! Louise De Colignystraat 4, 1814 JA ALKMAAR

Dit is een werkelijk unieke kans om op een toplocatie in Alkmaar te wonen! Wij bieden u te koop aan een bijzonder hoekwoning met maar liefst vierslaapkamers. Ideaal gelegen in het gezellige woonwijk ‘Burgemeesterkwartier’ nabij winkelcentrum met een Albert Heijn XL, NS station, scholen en op fietsafstand van centrum Alkmaar.

Indeling
Begane grond: entree, hal, meterkast, vaste trap naar de eerste verdieping, toiletruimte, vanuit de hal toegang tot een ruime en sfeervolle woonkamer voorzien van een hout openhaard, verder toegang tot een dichte keuken voorzien van een diverse in- en opbouwapparatuur. Vanuit de woonkamer heeft u door middel van schuifdeuren toegang tot de tuin. Ook vanuit de keuken toegang tot de achtertuin. Tuin voorzien van een houten berging.

Eerste verdieping: vaste trap, overloop, drie slaapkamers, badkamer is voorzien van een inloopdouche, dubbele wastafel en een tweede toilet, bergruimte met opstelling CV ketel.

Tweede verdieping: via een vaste trap te bereiken zolderverdieping, voorzolder en een vierde slaapkamer voorzien van een dakkapel aan de achterzijde.

Bijzonderheden:

  • Oplevering in overleg,
  • Gedeeltelijk kunststof kozijnen,
  • Achtertuin gelegen op het Zuidoosten-
  • Betreft een vanaf vraagprijs.

<span>%d</span> bloggers liken dit: