NIEUW IN DE VERKOOP! 67 appartementen te Heerhugowaard! ‘DE GROENE TREDE’

Wilt u op de hoogte blijven vul dan onderstaande contact formulier in.

Heerhugowaard is: Stad van kansen

Wonen tussen stad en natuur

Heerhugowaard is een moderne plaats met een aantal dorpse kenmerken. Met ruim 50.000 inwoners en de verwachte groei in de nabije toekomst is Heerhugowaard een grote plaats. Het overgrote deel hiervan woont in nieuwbouwwijken. Met de dorpse wijken in het centrum en de grote bedrijventerreinen aan de rand van Heerhugowaard is het landschap zeer divers.

De Groene Trede is gelegen in het stationsgebied van Heerhugowaard. De naam ‘De Groene Trede’ komt voort uit de architectuur van het gebouw. Het gebouw krijgt een trapvormige uitstraling waarbij veel groen gebruikt wordt, dat refereert aan de natuur in de omgeving. De locatie vormt een waar scharnierpunt, het vormt een overgang tussen het groene achterland van Broek op Langedijk en het stationsgebied van Heerhugowaard. Vanuit de appartementen zal er een prachtig uitzicht zijn over het Oosterdel (natuurgebied). Het stationsgebied in Heerhugowaard zal zich in de komende jaren ontwikkelen tot een waterrijk woon- en recreatiegebied. De Groene Trede is dan ook een onderdeel van het nieuw te ontwikkelen gebied.

Wonen in De Groene Trede betekent dat u van alle gemakken bent voorzien. Zo biedt Heerhugowaard en haar omgeving volop winkel en- recreatiemogelijkheden. In winkelcentrum Middenwaard vindt u meer dan 150 winkels, waarmee het behoort tot het grootste overdekte winkelcentrum van Noord-Holland boven het Noordzeekanaal. Daarnaast zitten er ook verschillende horecagelegenheden, een cultuurcentrum en een bioscoop.  Met meerdere middelbare scholen, een MBO instelling en een bouw&techniek campus, is er in Heerhugowaard een ruim aanbod aan onderwijsinstellingen. Daarnaast biedt Heerhugowaard plaats aan tientallen (sport) verenigingen van een tafeltennisvereniging tot een snowboardvereniging.

Meer informatie: http://www.degroenetrede.nl of neem contact op met 1 van onze medewerkers

VR TOUR?

Contactformulier

%d bloggers liken dit: