Aankoopbegeleiding

Een aankoopmakelaar in de arm te nemen? Doen!
Een aankoopmakelaar gaat met u in gesprek en vertaalt uw specifieke wensen naar een woningprofiel. Op basis van dat profiel gaat hij op zoek en maakt een selectie van potentiële huizen om samen met u te bekijken. Er is namelijk op dit moment sprake van een overwéldigend aanbod van huizen. Uw aankoopmakelaar filtert het aanbod. Dat is makkelijk en levert u aanzienlijke tijdwinst op. Bovendien weet u in een vroeg stadium of een huis eventueel te maken heeft met bouwkundige problemen.
Het vinden van een aantal geschikte woningen kan een enorme klus zijn, maar het draait natuurlijk niet alleen om de woning zelf. Minstens net zo belangrijk is de kwaliteit van de woonomgeving. Bijvoorbeeld de nabijheid van scholen en winkels. En hoe zit het met de leefbaarheid, de infrastructuur en het bestemmingsplan? Uw aankoopmakelaar kent de markt en de lokale omstandigheden.
De rol van de aankoopmakelaar is belangrijk. Hij bewaakt het aankooptraject en bepaalt het juiste moment om tot actie over te gaan, óf juist niet. U heeft uw eigen procesbegeleider en dat zorgt voor rust.
Het uitstekende netwerk van de aankoopmakelaar zorgt ervoor dat er eerder bekend is wanneer er voor u een interessant huis in de verkoop staat, of via stille verkoop beschikbaar gaat komen. Een groter bereik!
Als blijkt dat er verbouwingen van uw potentiële droomhuis nodig zijn, dan kan de aankoopmakelaar u daarbij helpen. Hij kan u bijvoorbeeld vertegenwoordigen in het contact met – en selecteren van een aannemer. Uiteraard worden het onderhandelen over de opdracht en de bewaking van de voortgang dan allemaal voor u verzorgd.
Tot slot behoren het verzorgen van de verhuizing, het regelen van een binnenhuisarchitect of een hovenier tot de mogelijkheden. Immers, uw aankoopmakelaar kent de beste lokale partijen. U kunt er van op aan dat er alleen samengewerkt wordt met partijen die een bewezen staat van dienst hebben. Dat biedt zekerheid.
%d bloggers liken dit: